Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, temel demokratik değerlerle donanmış, bireysel farklılıkları ne olursa olsun, araştırma,sorgulama, eleştirel düşünme,problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş, yaşam boyu öğrenen ve insan haklarına saygılı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları yetiştirmek.

Misyon: Öğrencilerimizi,Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda,milli birlik ve beraberlik içerisinde;çevresi ile birlikte ülkemizin sosyal ve kültürel kalkınmasında nitelikli insan gücü katkısı yapan bireyler olarak yetiştirmek;tüm iş gören ve hizmet alanların uyum, verimlilik ve memnuniyetlerinin artırılmasını ve geliştirilmesini sağlamaktır.

Başarılar: Okulumuz 16 ilköğretim okulu içerisinde ilk dört içerisindedir.2010 yılında İlimizde Comenius Projesi kabul edilip uygulayan tek okul olmuştur.

Saatler: 08:30 - 15:20
Isınma: Merkezi ısınma (katı yakıt)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Belgegeçer -

WEB - https://fatihsultanmehmetortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Demirci Mahallesi Şehit Halil Doboğlu Sokak No29 Tirebolu/GİRESUN

Öğretim Şekli :Tekli öğretim

Yerleşim Yeri - Demirci Mahallesi Şehit Halil Doboğlu Sokak NO:29 Tirebolu/GİRESUN

Adres - Demirci Mahallesi Şehit Halil Doboğlu Sokak No29 Tirebolu/GİRESUN

Ulaşım Ulaşım sorunu yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Giresun iline 45 km uzaklıkta olup, Tirebolu İlçe Merkezinde yer almaktadır.